Over ons

Bouwen, verbouwen en onenigheid met gemeentes over bestemmingsplannen:
VASTADE helpt

Op elk van deze losse onderdelen kunnen we u uitstekend van dienst zijn. Echter, vaak vormen deze uitdagingen elk geen apart hoofdstuk, maar zijn ze met elkaar verweven zoals u bijvoorbeeld merkt bij de aanvraag van de omgevingsvergunning.

Dat er ondanks mondelinge toezegging van de gemeente toch een verborgen agenda blijkt te bestaan waardoor de aanvraag stroef verloopt, niet van de grond komt, of afgewezen wordt.

In zo'n situatie komt onze expertise het best tot zijn recht, en zullen we al onze kennis aanwenden om u uit de brand te helpen.

Verder kunnen we u helpen in geval van een bouwplan uit uw omgeving dat uw inziens strijdig is met het vigerende bestemmingsplan en waar u mogelijk financiële schade van ondervindt.

Kortom: We kunnen u helpen door mee te denken met een bouw of verbouwing, maar zeker ook door ons vast te bijten in het bestemmingsplan waar uw bouw of verbouwplan, of bouwplan uit uw omgeving, onder valt.

Onze kennis

Vastade is bouw- en bestemmingsplan deskundige, en kan terugvallen op een netwerk van aannemer, makelaar/taxateur, architect, advocaat, en financieringsspecialist

Ons doel

Het helpen van particulieren en kleine investeerders om problemen omtrent de omgevingsvergunning  met de gemeente te voorkomen, of mochten die problemen er reeds zijn, deze dan proberen te neutraliseren of te omzeilen

“Love Nature has an amazing team of hard working professionals. It has been a pleasure to meet them.”

Emily Davis